Dr.-Hauschka-1140x700

5 x een heerlijke herfstcocktail

Cocktails zijn niet alleen lekker tijdens de zomer, sterker nog; misschien genieten wij nog wel meer van een heerlijke herfstcocktail tijdens de donkere maanden van het jaar. De herfst is het seizoen van vallende bladeren, gure, regenachtige dagen en een bruin kleurenpallet. En daar horen ingrediënten als kaneel, sinaasappels, honing, peperkoeken en nootsmaken bij. Geniet van deze 5 heerlijke recepten, waarmee je in een handomdraai een stijlvolle herfstcocktail op tafel zet.

De 176 herfstcocktail

Cocktails zijn niet alleen lekker tijdens de zomer, sterker nog; misschien genieten wij nog wel meer van een heerlijke herfstcocktail tijdens de donkere maanden van het jaar. De herfst is het seizoen van vallende bladeren, gure, regenachtige dagen en een bruin kleurenpallet. En daar horen ingrediënten als kaneel, sinaasappels, honing, peperkoeken en nootsmaken bij. Geniet van deze 5 heerlijke recepten, waarmee je in een handomdraai een stijlvolle herfstcocktail op tafel zet.