Tesla Roadster

Lifestyle NWS heeft al heel wat supersnelle auto’s de afgelopen jaren voor het voetlicht gebracht op dit platform, en steeds denk je dan; het kan eigenlijk niet sneller. Ten onrechte, want Tesla komt nu met de snelste auto ooit: de nieuwe Tesla Roadster. In 1,9 seconden naar 100 km/h  en dan door naar de top van 400 km/h. En dat zijn dan prestaties van het “basismodel” volgens Elon Musk. Met een speciaal optiepakket zou de Roadster nog een stukje sneller zijn.

Onverwachte presentatie op gunstig moment

Lifestyle NWS heeft al heel wat supersnelle auto’s de afgelopen jaren voor het voetlicht gebracht op dit platform, en steeds denk je dan; het kan eigenlijk niet sneller. Ten onrechte, want Tesla komt nu met de snelste auto ooit: de nieuwe Tesla Roadster. In 1,9 seconden naar 100 km/h  en dan door naar de top van 400 km/h. En dat zijn dan prestaties van het “basismodel” volgens Elon Musk. Met een speciaal optiepakket zou de Roadster nog een stukje sneller zijn.