Winactie: Nivea Urban Skin Gezichtsverzorgingspakket

Winactie: Nivea Urban Skin Gezichtsverzorgingspakket

Speciaal samengesteld om aan de behoeften van de urban skin te voldoen: de nieuwe NIVEA URBAN SKIN lijn met zeer effectieve antioxidanten. Het hectische en turbulente leven in de stad kan ervoor zorgen dat je huid vroegtijdig veroudert. De nieuwe NIVEA URBAN SKIN lijn beschermt je huid tegen deze dagelijkse urban stress.

Inhoud van het verzorgingspakket

Baby it’s cold outside! Kan jouw huid ook wel wat extra verzorging gebruiken op dit moment? Dan is dit pakket zeker iets voor jou! Wat zit er allemaal in:

  • De NIVEA Urban Skin Defense Dagcrème: speciaal ontwikkeld voor de overbelaste huid veroorzaakt door een drukke en snelle levensstijl. De dagcrème met lichte textuur biedt 48 uur lange hydratatie en bevat natuurlijke effectieve antioxidanten. Het biologische Groene Thee extract, Hyaluronzuur en SPF 20 beschermen de huid tegen invloeden van buitenaf en vroegtijdige huidveroudering.
  • De NIVEA Urban Skin Detox Nachtcrėme: speciaal ontwikkeld voor de overbelaste huid veroorzaakt door een drukke en snelle levensstijl. De nachtcrème verrijkt met biologische Groene extract, Hyaluronzuur, Provitamine B5 en antioxidanten geven de huid 48 uur durende hydratatie  en versterken de huid gedurende de nacht, terwijl de natuurlijke balans van de huid wordt hersteld.
  • Het NIVEA 1 Minute Urban Detox Mask: speciaal ontwikkeld voor de overbelaste huid veroorzaakt door een drukke en snelle levensstijl. Het masker is verrijkt met Kaolien en Magnolia-extract, zorgt voor een milde, maar zeer effectieve reiniging van de huid tot diep in de poriën in slechts 1 minuut. Het masker onttrekt overtollig talg aan de huid en in hét ideale reinigingsproduct  om oneffenheden te voorkomen.
  • Het boek ‘The Green Smoothie Recipe Book”: een boek met meer dan 100 gezonde smoothie recepten erin, want schoonheid begint natuurlijk van binnenuit!
  • Een glazen mok: om je zelf gecreëerde smoothies in te serveren.

Wil jij kans maken op dit pakket? Volg mij dan op Instagram @isdanielle, like de post en laat mij in de comments op Instagram weten waarom jij dit verzorgingspakket zo hard nodig hebt!

Good luck!
Xoxo
Daniëlle